Sunnuntain treenit

Lämmittely

23min juoksumatto

Rintaprässi

lämmittely:
25kg*10
työsarjat:
35kg*6-8*2

Vinopunnerrus käsipainoilla

lämmittely:
5kg*8
työsarjat:
8kg*10*3

Pystypunnerrus koneella

lämmittely:
15kg*10
työsarjat:
25kg*4-6*2
(”tällä painolla neljäskin on jo saavutus”)

Hauiskääntö käsipainolla penkissä

lämmittely:
kahdella painolla, seisoen: 6kg*6
työsarjat:
8kg*8
9kg*6-8

Käden ojennus

lämmittely:
15kg*12
20kg*8-10*2
idea: kulmasoututangolla ylöspäin ”reuhtomista”, voisi olla hyvä dynaaminen liike

Käden ojennus kahvakuulalla

6kg*10*3

Huomioita

Treenit alkoivat jännästi, kun ensimmäistä kertaa ikinä tuli juoksumatolla kylmiä väreitä, kun askeleet menivät musiikin tahtiin. Treenit meni aika rennolla otteella mutta kuitenkin aika tiukasti, sillä joissain liikkeessä puhti loppui vikassa sarjassa kesken. Fiilis oli kuitenkin hyvin keskittynyt (hyvä lämmittely) ja kaikenkaikkiaan treeni oli hyvä.

Voisi katsoa kahvakuulaliikkeitä ensi ylävartalotreeniin, esim. kahvakuulalla liikkeet ranskikseen tai vastaavaan liikkeeseen seisten, nostot sivuille ja myös kyykkyyn. Väsymys tulee oman kokemuksen mukaan kahvakuulalla normilineaarista liikettä nopeammin. Toisaalta väsytys on dynaamisempaa mikä sopii tavoitteisiini, joista yksi on kilpatanssissa tarvittavien lihasten (kehoa ja tanssiasentoa kannattavat lihakset) vahvistaminen. Haluan myös vahvistaa pohkeitani ja ylipäänsä saada jalkoihin enemmän kontrollia.

Viikon 32 yhteenveto ja ensi viikon kuviot

Tällä viikolla tuli laiskottelussa mitta täyteen ja otin salikortin. Kolmena päivänä tuli tehtyä salitreeni ja kerran aerobinen juoksumatto+crosstrainer-kombolla, eilisen lauantain lepäsin (mm. Overwatch-matsien parissa ja musiikkia kuunnellen). Tuntui että jo parin päivän jälkeen fiilis on alkanut parantumaan, mieli selkeytymään ja keskittymiskykykin kehittynyt. En oikeasti muista milloin olisi näin levollinen fiilis ollut viimeksi.

Ensi viikon kuvioista sen verran, että maanantaille olen varannut 45min keskitason spinningin, tiistaina aamulla olisi tarkoitus mennä selkätreeniin, keskiviikkona mahdollisesti ryhmäliikuntaan ja torstaina suunnitelmissa on jalat. Viikonloppuna voisin vetää yläkropan ja mahdollisesti aerobista jos aikataulut antaa myöten. Lauantai on varattu lepäilylle, ellei sitten kuviot muutu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s